Boka nu 08-410 77 340

DITT SJÄLVKLARA VAL AV NAPRAPAT I HAMMARBY SJÖSTAD

OM NAPRAPATSPECIALISTEN

Allt du behöver veta om oss och naprapati

Naprapatspecialisten startades 2013 av kurskamraterna av Louise Olsson och André Lysell. Men redan 2007 började de två att samarbeta. Idag består Naprapatspecialisten av förutom Louise och André även av vår eminente kollega Mathias Mezner.

Vår målsättning är att titta på helheten. Vi lägger stor vikt vid att ta reda på och behandla orsaken till besvären och rättar inte bara till symptomen. Vi tar oss tid till dina frågor och djupare förståelse av dina problem. På så sätt blir ditt tillfrisknande snabbare, effektivt och framförallt, varaktigt.

Vi som jobbar på Naprapatspecialisten är engagerade och positiva naprapater som verkligen brinner för vårt yrke. Genom en 4-årig högskoleutbildning och ett tillhörande legitimationsår, besitter vi en bred medicinsk kunskap. Vi går kontinuerligt vidareutbildningar från yrkesledande svenska och internationella terapeuter, tränare och coacher och besitter spetskompetens inom många områden. Vi lovar att du kommer att få träffa en dedikerad naprapat, med en trygg och säker hand.

Som patient hos oss är du skyddad av vår Patientförsäkring genom vårt medlemskap i Svenska Naprapatförbundet.